Figyelem! Megjelent nyomtatásban új verseskötetem, Áné Ági A leletei mögött rejlõ ember címmel (életkötet).
Megrendelni emailben lehet az e-mail címemen, illetve a verslistán a cím megjelölésével.
A kötetek árát nem tüntetjük fel. Olvasd el, és küldj részemre olyan összeget, amennyit neked megért. Nehéz helyzetben élünk, bármilyen segítségnek hasznát vesszük.

"Sajnos" az összes példány elfogyott, így egyelõre a nyomtatott könyvbõl nem tudunk többet postázni. Ajánlom digitális kiadványaimat addig.

A kötet a Barátok Verslista, a FullExtra, az Irodalmi Rádió, a Napvilág Íróklub és a Másképp látók irodalmi társaságok közös összefogásával jött létre.

A kötetet magánemberek is támogatták, így itt is szeretnénk köszönetet mondani nekik, hogy létrejöhetett ez a kötet:
Baranyai Attila, Bodó Csiba Gizella, Dobler Anita, Gõsi Ferencné, Hanyecz István és Etelka, Helen Bereg, Kamarás Klára és Bokros Tibor, Kisida Istvánné, Koródi Sándor, Kovács Éva, Kovács György, Kovács József Tibor, Laki Anna, Orbán Péter, Ódor György, Péter Erika és Tuba László, Szabó Gitta, Szakáli Anna, Sz. Gábor Ágnes, Tatár Judit, Tóthné Nagy Erzsébet, Verzár Éva, Vörös Bernadett és Hanis Zsóka.

Ezúton is hálás köszönet ezért a csodás ajándékért!

Az átadásról Anisse tett közzé képeket: képgaléria


Figyelem! Megjelent két új verseskötetem, megrendelni emailben lehet az e-mail címemen a cím megjelölésével.

Az egyik kötetem címe: (S)írásaim - 2. kötet, 97 oldalas kötet, pdf formában, a másik címe: (L)élek, elektronikus könyv formában kapható.
A kötetek árát nem tüntetjük fel. Olvasd el, és küldj részemre olyan összeget, amennyit neked megért. Nehéz helyzetben élünk, bármilyen segítségnek hasznát vesszük.

Megjelent egy digikönyvem az interneten is, itt találod. Olvass bele!


Sziasztok! Felkínálom szavaimat, ha bánatotok gyötör, levelezhetünk, beszélgethetünk, hátha segíthetek...
Magam is sokat kínlódtam, ma is nehezen élek, ez egyre rosszabb lesz, de Megtaláltam a békémet, derûs lettem és bizakodó, küzdõképes. Szólj kérlek, ha bánt valami! Szeretettel: Ági

Ajánlom az amatõr mûvészeknek a www.fenyhordozok.hu, http://www.holdfogyatkozas.uw.hu ÉS Napvilág íróklub honlapokat.
További ajánlások: alkot.hu, poeta.hu, kepzeldel.hu, verslista.hu, irodalmi rádió, HELEN BEREG HONLAPJA ÉS VERSESKÖTETEI A SZERELEMRÕL, SZABÓ GITTA HONLAPJA, AMATÕR VERSÍRÓK VEBLAPJA, Napvilág íróklub, ahol egy kötetem ingyen elérhetõ!
Ajánlom az Amatõr Mûvészek Fórumát, mert az AMF visszaadta életkedvemet, örömöket adott nekem, és még számtalan más jót is. Elindított egy úton, ami szép, jó, és tanulásra késztet ötven éves beteg létemre, sikerélményt nyújt, derûsre változtatta életem, kommunikációhoz segített.